Våra växter
& blommor

Vi har arrangemang, växter och planteringar för alla tillfällen

Välj ditt tillfälle, vi hjälper dig

Bröllopsbuketter från Växthuset Skövde

Bröllopsbuketter

Det är inte bara brudbuketten man skall tänka på när man väljer blommor till sitt bröllop, även om det ju oftast är den som styr blomstertemat. Tänk på att hårblommor, brudgumens corsage, näbb- och tärnbuketter skall matcha! Vi hjälper dig!

begravning-blommor-Växthuset

Kondoleansblommor

Kondoleansblommor skickas oftast före begravningen och hem till anhöriga och familj som förlorat en nära eller kär. Det vanligaste är att kondoleansblommor går i ljusa, skira färger. Vi hjälper dig skapa en fin bukett för tillfället.

Sommarknippe Växthuset

Välkommen du nyfödda!

Muntra upp nyblivna mammor och pappor. Skicka en fin hälsning i form av en bukett eller ett arrangemang i kruka. Alltid uppskattat och välkommet.

Från Cafebook Växthuset Skövde 2

Snittblommor

Vi älskar snittblommor! Vi binder dina buketter och skapar arrangemang som ger vardagslyx och det finns alltid en anledning att göra någon glad med en blomsterkvast. Kom in till oss så berättar vi mer!

Krukväxter Växthuset

Krukväxter

Vi har en förkärlek för de lite ovanliga krukväxterna, och hos oss hittar du alltid någon grön pärla du kanske inte sett tidigare. Men självklart har vi även de traditionella gröna vännerna i vårt sortiment.

Gröna växter Växthuset Skövde

Gröna växter

Våra gröna krukväxter finns i en uppsjö av sorter, både storbladiga och småbladiga. I stora format upp till någon meter höga, men även som små miniatyrväxter.

presentet Växthuset

Presenter

Hos oss hittar du även fina presenter. Allt från Choklad, saft, lakrits, olivolja, kryddor till fina inredningsdetaljer. Välkommen in och frossa!.

Grönsaker Växthuset

Uteväxter

Vi har allt från tomatplantor till buskar och perenner så som funkior, hortensior och lökväxter.

VäxtArrangemang Växthuset

Arrangemang

Vi gillar att skapa fina växtarrangemang i kruka. Ska du ge en pesent som håller över tid, så rekommenderar vi gärna dig att välja någon av dessa.