VÅRA VÄXTER & BLOMMOR

VI HAR ARRANGEMANG OCH BLOMMOR TILL VARJE TILLFÄLLE

VÄLJ DITT TILLFÄLLE, VI HJÄLPER DIG

brudbukett

BRÖLLOP

Brudbukett, tärn-och näbbuketter, corsage, hårsmycken och blomster till festlokal. Vi hjälper dig skapa blomsterarrangemang som blir ett minne för livet!

ranuckler Växthuset Skövde

KONDOLEANS

Sänd någon en varm tanke i sin sorg. Kondoleansblommor skickas till anhöriga och familj som förlorat en nära och kär. Vi hjälper dig skapa en fin bukett för tillfället.

1201528_m2

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN

Känner du någon som nyligen fått tillskott i familjen? Gratulera det lilla livet och de nyblivna föräldrarna genom att skicka en vacker blombukett.

vaxthuset2

SNITTBLOMMOR

Vi älskar snittblommor! Vi binder dina buketter och skapar arrangemang som ger vardagslyx och det finns alltid en anledning att göra någon glad med en vacker bukett. Kom in till oss så berättar vi mer!

vaxthuset3

KRUKVÄXTER

Vi har en förkärlek för de lite ovanliga krukväxterna, och hos oss hittar du alltid någon grön växt du kanske inte sett tidigare. Men självklart har vi även de traditionella gröna i vårt sortiment.

vaxthuset

GRÖNA VÄXTER

Våra gröna krukväxter finns i stort sortiment, både storbladiga och småbladiga. I stora format upp till någon meter höga, men även som små miniväxter.

a

PRESENTER

Hos oss hittar du fina presenter för alla tillfällen. Allt från choklad, saft, lakrits, olivolja, kryddor till fina inredningsdetaljer. Välkommen in!

j

UTEVÄXTER

Vi har allt från tomatplantor till buskar och perenner så som funkior, hortensior och lökväxter.

m

ARRANGEMANG

Vill du ge en pesent som håller över tid, så rekommenderar vi gärna dig att välja ett arrangemang i kruka. Vi skapar efter dina önskemål!